Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeşte în oameni!"

8 ore pentru Clubul Sportiv. Peste program.

Evenimentul 8 hours overtime a ajuns și la Brașov! 

În 27 martie am fost și noi acolo. Am aplicat pentru Clubul Sportiv Cumpără Responsabil format numai din sportivi care se confruntă cu forme severe de dizabilitate. Dorinta de a promova performanța sportivă paralimpica este ceea ce a determinat infiintarea acestui club, unul dintre obiectivele sale fiind implicarea membrilor sportivi în cel puțin 15 turnee naționale și în 2016, unul dintre aceștia să reprezinte România în cadrul Jocurilor Paralimpice de la Rio.

Pe parcursul evenimentului, alături de 5 voluntari, echipa APRSC a lucrat la o schimbare a percepției publicului asupra atributelor actuale oferite de brand-ul clubului sportiv format din persoane cu dizabilități, având nevoie de ajutorul specialistilor pentru a:

  • identifică un nume nou pentru clubul sportiv
  • construi un logo potrivit și elemente vizuale potrivite
  • construi un design de website pentru noul brand

Am avut voluntari frumoși care și-au dedicat 8 ore de lucru, cunoștințe, resurse și energie pentru a avea un impact pozitiv. Astfel, la finalul evenimentului, ora 05:00 AM să fim mai exacți, am avut draft pentru un nume, logo, elemente vizuale, tricou, video și pagină web pentru Clubul Sportiv.
Le mulțumim tuturor și sperăm să mai lucrăm împreună!
Mulțumim și organizatorilor 8 Hours of Overtime Braşov :D

 

 

 

Inapoi